000

یکشنبه، شهریور ۲۲، ۱۳۹۴

مرکل ، آلمان ، پناهجویان


حزب  CDU خوبی دریافته بود که آینده ای تاریک در انتظارش نشسته ، سیاست های نه چندان مناسب این حزب با پناهندگان ، کینهای در دل خارجی های مقیم آلمان کاشته بود که بنا بر روایت کارشناسان ، طی 30 تا 40 سال آینده که کودکان پناهنگان به سن رای دادن می رسیدند ، می توانستند مرکل و حزبش را از صحنه سیاست المان محو کنند.
مرکل زیرک تر از آن بود که خاموش بماند ، بنا بر قوانین آلمان ، این کشور می بایست سالانه درصدی از درآمد خود را به رشد کشورهای فقیر اختصاص دهد ، مرکل با تخصیص این بودجه به پذیرش و نگهداری پناهجویان سوری نام خود را بعنوان نجات دهنده در خاطر آنان ثبت کرد و آینده حزبش را تضمین نمود .
وضعیت اسفبار پناهندگان و انتشار اخبار و عکس های آنان ، وجدان عمومی را تحت تاثیر قرار داد که متاسفانه تنها چند کشور حاضر به پذیرش آنان شدند . 
اما آنچه در جامعه آلمان می گذرد حاکی از نگرانی زاید الوصف مردم از جذب تعداد پناهجویانی ست که نه تنها محلی برای اسکان ، که هزینه های سرسام آوری برای بهداشت ، تغذیه ، دوره های آموزشی زبان و مهارت های فنی ...و تامین نیازهای ضروری  آنها و نهایتا چگونگی ادغام آنان در جامعه آلمان دارد.
روزنامه ها نگرانی مردم از اسلامیزه شدن اروپا و تنش های تقابل فرهنگی را دنبال می کنند.
مسلما گروه های تروریستی نظیر داعش نیز از این فرصت طلایی نهایت بهره را خواهند برد.
سخنان مرکل در این رابطه نشان از آگاهی وی بر چالش های پیش رو دارد ، مرکل بر آمادگی نیروهای تامین نظم برای مقابله بر تحرکات تروریستی تاکید کرده و برای آرامش خاطر مردم سخت کوش آلمان عنوان نموده که تصمیمی جهت افزایش مالیت برای تامین هزینه ها ندارد.
اما فارغ از حال و هوای سیاست ، مردم آلمان با تمام نگرانی ها آغوش خود را به سوی پناهندگان باز کرده اند ، برلینی ها روزانه به هزار پناهنده خوشامد می گویند .
مردم آلمان وضعیت بحرانی فراریان از جنگ را بخوبی درک کرده اند ، در شهرها با قهوه و شیرینی به استقبال کسانی می روند که شاید در آینده معضل و بحرانی در جامعه آنها ایجاد کنند اما آنها نیک دریافته اند که امروز روز قضاوت نیست ، امروز باید انسانیت خود را بار دیگر به نمایش بگذارند تا شاید الگویی شوند برای کشورهای دیگر اروپایی و حتی سرزمین هایی که در ایجاد جنگ و کشتار در اقصی نقاط جهان مشارکت دارند و به نوعی عامل اصلی آوارگی این افراد هستند .
جالب ست بدانیم امریکا که در طی پنج سال اخیر از طریق قرعه کشی به پنجاه هزار نفر گرین کارت اهدا کرده ، تنها ده هزار نفر از پناهندگان سوری را در خود جای می دهد !
بریتانیا هم قبول زحمت نموده و اعلام کرده : در پنج سال آینده (!) به بیست هزار نفر آواره سوری پناه می دهد !
سوالی که هنوز بی پاسخ مانده :
جایگاه روسیه ، جمهوری اسلامی ( بعنوان حامیان حکومت بشار اسد ) در کمک و پذیرش آوارگان سوری کجاست ؟
نقش کشورهای عربی که همیشه بر وحدت اعراب و سملیمن تاکید میکنند و پول و سلاح بی وریه به مخالفان حکومت اسد می 
رسانند ، چیست ؟
مردم المان بار دیگر نشان دادند که پاسداری از شان انسانی و انسانیت بین آنها نهادینه شده و روزهای تاریک افراطی های دست راستی فرا می رسد. 
امیدوارم این سیل پناهجویان هم مسلک و هم نژاد ( عرب _ مسلمان ) رفتاری خوشایند در پذیرش فرهنگ و قوانین المان از خود نشان دهند که نگرانی های امروز جامعه آلمان را برطرف سازند.




۱ نظر:

خلیل گفت...

سلام

ظاهرن کشودهایی که جنگ های خاور میانه را به راه انداختند مانند امریکا فرانسه و انلگیس برای صدور دموکراسی در هجوم آوارگان نیستند و نیز کشورهای عربی برای عربی کردن یکدست خاور میانه اصلن دیواری در برابر آوارگان کشیده اند.

Free counter and web stats